Echipa

Roxana Daneliuc
Îndrumător - Grupa mare

Roxana este mama unui băiețel de 3 ani, absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației "Babeș Bolyai", a Masterului de Psihologie Clinică, Evaluare și Intervenție Terapeutică, precum și a Cursurilor postuniversitare de certificare pentru profesia didactică - Nivel 1 și 2 din cadrul Facultății de Psihologie și Știinte ale Educației - Universitatea București și are o experiență de peste un an și jumătate ca voluntar în cadrul unor organizații non-profit axate pe lucrul cu tineri și copii aflați în situații de risc, prin susținerea de lecții în școli pentru prevenția consumului de droguri, realizarea de ateliere protejate și asistență psihologică în vederea integrării socio-profesionale a tinerilor cu dizabilităţi intelectuale și organizarea unor ateliere de lucru pentru îmbunătățirea experienței de spitalizare a copiilor internați pentru perioade lungi de timp.

Antoaneta Iacobescu
Îndrumător - Grupa mare

Toni are o experiență de peste șapte ani în lucrul cu copiii aflați în dificultate - beneficiari ai serviciilor de protecție socială, dezvoltarea psiho-emoțională armonioasă a copilului fiind pasiunea ei dintotdeauna și principalul criteriu în alegerea profesiei. Ea și-a început formarea profesională absolvind Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București - modulul Psihopedagogic, a continuat cu Masterul de Psihoterapii Cognitiv – Comportamentale din cadrul Facultății de Psihologie a Universității Titu Maiorescu, frecventând mai apoi numeroase cursuri de specializare în domeniu.

Este interesată de metode pedagogice alternative și împărtășește valorile promovate de comunitatea Lill’put: încredere și respect față de potențialul copiilor, privind educația ca pregătire pentru viață.

Crede cu tărie că fiecare dintre noi este născut cu ceva ce merită explorat și extins și că a susține copiii pe drumul de a deveni independenți, încrezători și fericiți reprezintă cel mai înalt scop al oricărui adult și o activitate plină de satisfacții pentru orice specialist.

Nicoleta Grigore
Asistent Îndrumător - Grupa mare

Nicoleta este absolventă a "Facultății de litere și limbi straine" din cadrul Universității Hyperion – București, a Modulului psihopedagogic nivel 1 și are o experiență de peste doi ani și jumătate în calitate de profesor de limba engleză, acumulată pe parcursul colaborării cu Școala generală nr 3 – Ploiești și Lebanese Modern Progression School – București.

Nicoleta s-a integrat foarte rapid în mediul nostru, mulțumită manierei blânde de interacțiune cu cei mici și a împărtășirii filozofiei pedagogice promovate de către întregul colectiv al comunității “Lill’put”.

Diana Ceolpan
Asistent Îndrumător – Grupa mare

Diana are 29 de ani și a pornit de 3 ani în aventura de mamă de gemeni. Adoră să petreacă timp alături de cei mici și își dorește să învețe cât mai multe pentru o bună colaborare cu ei. Este studentă în anul 2 a Facultății de Psihologie din cadrul Universității București și a absolvit un curs de terapeut aba dedicat copiilor cu Tulburări din Spectrul Autist. În timpul liber citește multe cărti de parenting și psihologie și își împărtășește gândurile și experiențele de mamă pe blogul cufarulmamei.ro.

Raluca Manolache
Îndrumător - Grupa mijlocie

Raluca poate fi descrisă ca o persoană empatică și răbdătoare cu cei mici, având o experiență de peste 4 ani în lucrul cu copiii, mare parte din acest timp desfășurând activitatea de Pedagog școlar în cadrul Grădiniței Montessori București unde s-a implicat în organizarea, coordonarea și susținerea activitățiilor dedicate preșcolarilor cu vârste cuprinse între 3-6 ani precum și a celor de tip after school pentru copiii cu vârste între 3-12 ani: arte plastice, lectură, melodii specifice vârstei, jocuri și activități de exterior, folosind normele specifice de predare de tip "montessori".

Alexandra Dragomir
Îndrumător - Grupa mijlocie

Alexandra este o persoană creativă, generoasă și caldă, pasionată de dans, pictură și terapie prin artă, formator și life coach, fondatorul conceptului de călătorie Treasure Hunt în magica Românie prin care își propune să redescopere comorile ascunse în inima țării noastre prin medierea unor întâlniri fascinante cu meșterii păstrători ai tradițiilor autentic-românești.

Laura Grosu
Asistent Îndrumător - Grupa mijlocie

Laura este absolventă a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București – Specializarea Psihologie și are o experiență de peste trei ani în lucrul cu copiii din medii defavorizate, fiind voluntar al Asociației Umanitate și vicepreședinte al Asociației Panda – care desfășoară activități educative dedicate copiilor institutionalizați din centrele: Sf. Mina, Sf. Nicolae.

Ruxandra Jubleanu
Îndrumător - Grupa mica

Ruxandra a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, cu specializarea "Psihopedagogie Specială" și din dorința aprofundării cunoștințelor în domeniul pedagogic, frecventează în prezent programul de masterat: "Psihopedagogia Școlii Incluzive".

Este o persoană creativă, pasionată de pictură, grafică și modelaj și are o experiență de peste trei ani în susținerea activităților de art-terapie și terapie ocupatională, ca voluntar în cadrul Asociației "Prietenia" – care derulează programe de socioterapie, ateliere artistice de teatru, muzică și pictură, pentru integrarea socială a persoanelor cu dizabilități intelectuale și asociate.

De-a lungul studiilor, Ruxandra a conștientizat cât de importantă este intervenția timpurie de calitate în evoluția copiilor și este bucuroasă să își aducă aportul la dezvoltarea lor armonioasă.

Ana Maria Iatan
Îndrumător - Grupa mica

Ana a absolvit Universitatea Spiru Haret și este licențiată în Kinetoterapie și Motricitate Specială. Are o experiență de peste trei ani în organizarea și susținerea activităților educative pentru preșcolari, activând ca Asistent Principal Educator în cadrul Gradiniței Armonia Montessori.

Este o persoană energică și comunicativă, pasionată de psihologie și lucrul cu copiii și își dorește să devină un pedagog bun și iubit de cei mici, susținându-i cu blândețe în procesul dobândirii autonomiei.

Maia Grosu-Gherasim
Colaborator artistic

Maia este actor profesionist, absolventă a Institutului de Stat al Artelor din Chișinău, cu o experiență de peste 18 ani de lucru în teatru și televiziune.

Maia și-a descoperit pasiunea pentru domeniul pedagogic în urmă cu 13 ani, activând ca profesor de teatru în cadrul unor unități de învățământ de prestigiu cu adresabilitate largă de vârstă: școli generale, licee și universități.

Ea are o experiență de peste 3 ani în dezvoltarea și susținerea de spectacole și ateliere dedicate copiilor de vârstă preșcolară, alegând să pună în scenă momente care să le stimuleze imaginația și să le faciliteze accesul la experiențe de învățare antrenante creând păpuşi, costumându-le, râzând sau plângând odată cu ele în explorarea de teme valoroase precum: bunătatea, prietenia, acceptarea diversității sau conviețuirea armonioasă.

Maia a devenit membră a echipei noastre încă de la înființarea Centrului și consideră că : "A fi dascăl este o chemare, o responsabilitate imensă - să descoperi și să zidești personalități. Iar Dascălul nu e niciodată atât de mare ca atunci când se lasă în genunchi să ajute un copil să crească frumos."

Alboiu Alexandra
Profesor Limba Engleză

Anda aduce echipei Lill‘put un bagaj solid de cunoștințe psihopedagogice, fiind absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București și a programelor de studii post-universitare cu specializare în “Servicii Sociale de Suport” și “Managementul resurselor umane”.

Alexandra dovedește o excelentă fluență în utilizarea limbii engleze, dobandită pe parcursul celor peste opt ani de exersare cotidiană în interacțiunile profesionale, precum și o vastă experiență în planificarea și desfășurarea activităților socio-pedagogice destinate copiilor, acumulată de-a lungul a mai mult de șase ani de colaborare cu instituții specializate precum: Asociația „Carusel”, Fundația „Dezvoltarea Popoarelor”, Grădinița – „Mark Twain International School” și „Danube” International School – Vienna.

Ea a reușit să stabilească o relație apropiată și caldă cu cei mici, atrăgându-i atât prin maniera informală a abordarii cât și prin integrarea cântecelor și a jocului de mișcare în metodologia predării.

Corina Bimbașa
Psiholog

Corina este psiholog clinician și mamă a unui copil de 9 ani. S-a indreptat către domeniul psihologiei după ce a lucrat în mediul privat peste 10 ani și în zona ONG 2 ani. Cu copiii și cu personalul educațional, Corina are o experiență de aproape 4 ani atât în mediul grădiniței cât și cel școlar.

Ca și obiectiv, Corina dorește să contribuie la o dezvoltare sănătoasă a copiilor în mediul preșcolar și să susțină părinții și educatorii la nevoie.

De asemenea, in 2014 Corina a lansat o carte despre exprimarea emoțiilor copiilor între 2 și 6 ani “Sunt copil. Cum mă simt?” și ulterior a conceput și o variantă aplicată a cărții, jocul Orașelul Emoțiilor. În cadrul aceluiași proiect Recunoaște Emoția, în 2017, ea a lansat cartea "Sunt la școală. Cum mă simt?”, adresată copiilor între 7 și 10 ani.

Doamna Carmen

Caldă și zâmbitoare în fiecare zi, mereu alături de noi și de cei mici! Doamna Carmen face posibil ca spațiul în care ne petrecem orele la gradiniță să strălucească, ne ajută să ne organizăm eficient atunci când avem diverse evenimente și are grijă ca cei mici să servească masa în cele mai bune condiții!

Adina Serafini
Fondator

Nu sunt de profesie educator. Am fost timp de 15 ani în lumea corporatistă, aducându-mi aportul organizațiilor pentru care am lucrat, ca acestea să fie funcționale și profitabile. Și apoi, în 2015, am început propria mea mică organizație, Lill’put, de la masa mea din bucătărie.

Am început prin a propune cu entuziasm părinților să-și aducă copiii la joacă și socializare, într-un loc mic și intim, unde joaca era frumoasă și deșteaptă și oamenii calzi și veseli, în cadrul unui proiect de tip baby parking.

Am îndrăgit însă atât de mult copiii care veneau la noi, iar părinții lor au avut atât de multă încredere și împreună atât de mult entuziasm, încât am transformat baby parking-ul într-un centru educațional non-formal și experiențial, un centru unde copiii învață, adică, prin a face.

Drumul e lung, e anevoios, însă și contagios e un cuvânt bun, căci râsul e contagios, pasiunea e contagioasă, inspirația e contagioasă și, prin contagiune, cu părinții și echipa, facem povestea frumoasă. Am întâlnit părinți remarcabili, am colaborat și colaborez cu oameni remarcabili, care creează adevărata magie.

Am ales acest drum pentru că nu există sentiment mai bun în lume decât acela de a oferi putere prin educație și de a crea o lume mai bună împreună cu copiii, pentru că resursele umane sunt precum cele naturale, adesea îngropate foarte adânc, astfel că trebuie să creezi circumstanțe pentru ca ele să se dezvăluie, pentru că avem nevoie de încredere pentru a fi creativi. Succesul acestor copii va fi determinat de tăria lor de caracter, de încrederea lor, de munca lor individuală susținută și totul începe de acum, din copilăria timpurie.

Am pus bazele acestui proiect, în urmă cu 3 ani. Îmi doresc ca peste alți 60 de ani, acești copii să-și înceapă povestea succesului lor către urmași cu: “totul a început, într-un loc pe nume Lill’put."